Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Peace...pissed


Μαζευόμαστε ειρηνικά στις πλατείες, φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι για να εκφράσουμε την οργή μας, αράζουμε και να φύγουμε μετά.  

Προαιρετικά πίνουμε και καμιά μπύρα, όχι πάνω από 3 γιατί μπορεί να ξεφύγουμε από τον χαρακτήρα της πορείας και να μας κακοχαρακτηρίσουν.

Επιπλέον να μαζέψουμε τα τσιγάρα μας φεύγοντας, να μην αφήσουμε σκουπιδάκια κάτω, να μιλάμε στον πληθυντικό στους μεγαλύτερους, να σηκωνόμαστε στο αστικό για να κάτσουν οι παπούδες, να φοράμε καπέλο όταν βγαίνουμε στον ήλιο, να καθόμαστε κάτω από την ομπρέλα στην παραλία, να μην κολυμπάμε στα βαθιά, να μην περνάμε με κόκκινο και να ζητάμε απόδειξη. Να μην καπνίσουμε, να κάνουμε τον σταυρό μας όταν περνάμε από τις εκκλησίες, να ακούμε όλες τις γνώμες, να μην αντιγράφουμε. Να μην αντιγράφουμε CD, να μην κατεβάζουμε τσόντες, να μην τον παίζουμε γιατί θα τυφλωθούμε.  Να μην είμαστε απόλυτοι στις απόψεις μας, να γυρνάμε και το άλλο μάγουλο και να δίνουμε λουλούδια στα ΜΑΤ και να στεκόμαστε προσοχή όταν ακούμε τον εθνικό ύμνο.  

ορκίζομαι, θα είμαι καλός!

3 σχόλια:

  1. ...δεν είναι τυχαίο που τα καθεστωτικά media το προβάλλουν τόσο πολύ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ο στόχος ήταν να τους αγαπήσει ο πρετεντέρης , ώστε να μην τους κράζουν στα δελτία ειδήσεων το κατάφεραν. δεν θα τους κακολογήσει κανείς, αφού κανείς δεν ενοχλείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σήμερα μίλαγα με κάτι φίλους στα εξάρχεια και καταλήξαμε όλοι ότι είμαστε κατά του "κινήματος" των αγανακτισμένων. ακούστηκαν ειρωνικά σχόλια αλλά μεταφέρω δύο πολύ σημαντικά επιχειρήματα που είναι τόσο απλά και σχεδόν απλοικά και που δεν έχουν ακουστεί ως τώρα στη μπλογκόσφαιρα ενώ έχει χυθεί τόνοι μελάνι για το ζήτημα: το εξής πρώτον: όλοι αυτοί που πάνε Σύνταγμα (κατά το πάμε πλατεία) είναι μαμάδες με μωρά και γενικά όσοι φοβούνται να κατέβουν στις πορείες..επίσης δεύτερο επιχείρημα: όλοι αυτοί που παριστάνουν τους ακομάτιστους δεν είναι ακομάτιστοι κάπου ανήκουν , άρα ποιες πολιτικές παρατάξεις κρύβονται πίσω τους;;ο νοών νοείτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή